HEDEFLENEN
$/YIL

25.119.657

3.10.2022 TARİHİ İLE ENERJİ GELİRİMİZ...

$/YIL

$/AY

$/GÜN
Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel Verilerin Korunmasına yönelik Aydınlatma Metni ve Çerez Politikasını bu sayfadan görüntüleyebilirsiniz.

Çerezler Hakkında Aydınlatma Metni

Hun Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi olarak veri sorumlusu sıfatıyla (KVKK 10.a), internet sayfamızın kullanımını kolaylaştırmak, ürünlerimizi ilgi ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda daha iyi bir şekilde özelleştirmek, gelecekte sitelerimiz üzerinde gerçekleştireceğiniz faaliyet ve deneyimleri hızlandırmak, ziyaretçilerimizin internet sayfamızı nasıl kullandıklarını anlayabilmek, sayfamızın yapısını ve içeriğini iyileştirebilmek, internet sayfamızı geliştirmek, kullanışlı, etkili ve güvenli hale getirmek amacıyla (KVKK 10.b) çerezler (cookies) vasıtasıyla verileriniz “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebebi ile tamamen veya kısmen otomatik yolla işlenmektedir (KVKK 10.ç). Bu verileri, herhangi bir 3. kişiye aktarmıyoruz (KVKK 10.c). KVKK’nın 11. Maddesi kapsamında a) kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme; b) kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme; c) kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme; ç) kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme; d) kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme; e) Kanun’un 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme; f) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme; g) kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve ğ) kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır (KVKK 10.d). Kanun’un 11. Maddesinde sayılan haklarınız konusunda taleplerinizi bize (Hun Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi) iletebilir ve sizin için hazırladığımız KVKK Talep Formu’muzu kullanabilirsiniz. Sitemizde gezinmeye devam etmeniz halinde cihazınızdaki çerezlere erişebileceğimizi de kabul ediyorsunuz. Ayrıntılı bilgiye ve çerezleri engelleme yöntemlerine Çerez Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

Çerez Politikası

Çerez (Cookies) Uygulamaları Politikası

İşbu Çerez Uygulamaları Politikası, Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. (“Hun”) tarafından yürütülen http://hunyenilenebilirenerji.com/ internet sitesi (“Hun İnternet Sitesi”) için geçerlidir.

Hun deneyimlerinizi geliştirmek için Hun İnternet Sitesi’nde çerezler kullanabilir. Kullanılan çerezler sisteminizden ve/veya sabit diskinizden herhangi bir bilgi toplamaz.

Hun İnternet Sitesi’nde isim ve e-posta adresi ile tanımlanmazsınız; bununla beraber ilk girişinizde sayı ve dizinler atanır.

Çerezler nedir?

Çerezler, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda ziyaret ettiğiniz internet sitesi tarafından tarayıcınıza gönderilen küçük bir metin parçasıdır ve ziyaretinizle ilgili bilgileri (örneğin, tercih ettiğiniz dil ve diğer ayarlar) hatırlamasına yardımcı olur. Çerezler sayesinde bir sonraki ziyaretinizde daha iyi ve kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi yaşarsınız. Çerezlerin kullanılma amacı, internet sitesini ziyaret eden kullanıcıya kolaylık sağlamaktır.

Çerez Türleri ve Özellikleri

Çerez Türleri

A. Geçici çerezler:

Geçici çerezler, sadece oturum sırasında geçici olarak depolanır ve en kısa sürede tarayıcınızı kapattıktan sonra kaldırılır.

B. Kalıcı çerezler:

Kalıcı çerezler tarayıcı veya uygulamayı kapattıktan sonra bilgisayar/mobil cihazda kalır ve internet sitesine döndüğümüzde sizi tanımak için kullanılır. Kalıcı çerezlerin süreleri dolana kadar yeni bir çerez yüklenir,bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalır.

C. Hedef/Reklam Çerezleri:

Reklam çerezleri, bir uygulama/internet sitesine veya kullanım ziyareti sırasında üçüncü bir şahıs tarafından yüklenen çerezlerdir. Reklam çerezleri,üçüncü bir şahsa sitemize ziyaretinizle ilgili bazı bilgileri iletmek için kullanılır. Bu çerezlerin kullanım amaçları; ilgili ve kişiselleştirilmiş reklamları göstermek; gösterilen reklam sayısını sınırlamak; reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek; ziyaret tercihlerinizi hatırlamak.

D. Zorunlu Çerezler:

Gerekli ve önemli çerezlerdir. Kullanıcı hesabı oluşturmanıza, giriş yapmanıza ve internet sitemizde gezinti yapmanıza olanak sağlar. Kalıcı çerezler tarayıcı veya uygulamayı kapattıktan sonra bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalır ve internet sitemize döndüğünüzde sizi tanımak için kullanılır.

E. Performans ve analiz çerezleri:

Ziyaretçilere daha iyi, hızlı ve güvenli bir kullanım sağlamak amacıyla internet siteleri ve uygulamalar için kullanılan çerezlerdir. Bu çerez türü ile müşteri deneyimini iyileştirme ve kişiselleştirme yapmak mümkündür. Elde edilen veriler arasında giriş yapılan sayfalar, yönlendirmeler, erişim yapan kişinin platform tipi, tarih/saat bilgileri, arama terimleri ve kullanırken girilen diğer metinler gibi ayrıntıları içerir. 

F. İşlevsellik çerezleri: 

İşlevsellik çerezleri, internet sitesinde ziyareti kolaylaştırmak ve tarama deneyiminizi geliştirmek için kullanılan çerezlerdir. Tercih ettiğiniz dil, düzen veya renk şeması gibi belirli ayarları, hatırlamak için izin verir.

H. İzleme çerezleri:

İzleme çerezleri ziyaretçilerin Internet tarama davranışlarını izlemek ve ziyaret ettikleri çeşitli internet sitelerinden kendi tarama davranışına veri ve bilgi toplamak için kullanılır.

Kullanım Amaçlarına Göre Çerez Türleri

Kullanım amaçlarına göre dört çeşit çerez bulunmaktadır: Oturum Çerezleri, Performans Çerezleri, Fonksiyonel Çerezler ve Reklam ve Üçüncü Taraf Çerezleri.

Oturum Çerezleri:
Bu tür çerezler internet sitelerinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için gereklidir. İnternet sitesinin ziyaret edilebilmesini ve özelliklerinden faydalanılmasını bu çerezler sağlar. Oturum çerezleri, internet sitesinde sayfalar arasında bilgileri taşıyabilmek ve bilgileri tekrardan girmek zorunluluğunu ortadan kaldırmak için kullanılmaktadır.

Performans Çerezleri:
Bu çerezler aracılığıyla, sayfaların ziyaret sıklığı, varsa ilgili hata iletileri, sayfalarda geçirilen zaman ve kullanıcının internet sitesini kullanma şekliyle ilgili bilgileri toplanır. Bu bilgiler aracılığıyla, internet sitesinin performansının arttırılması sağlanır.

Fonksiyonel Çerezler:
Bu çerezler ile kullanıcının site içinde yapmış olduğu seçeneklerin hatırlanması sağlanır ve böylelikle kullanıcıya kolaylık sağlanmış olur. Bu çerezler ile kullanıcılara gelişmiş internet özellikleri sağlanır.

Reklam Ve Üçüncü Taraf Çerezleri:
İnternet sitelerinde bazı fonksiyonların kullanımı amacıyla üçüncü taraf tedarikçilerine ait çerezler kullanılır.

Ne Tür Çerezler Kullanıyoruz?

Hun İnternet Sitesi’nde, Oturum Çerezleri, Performans Çerezleri, Zorunlu Çerezleri kullanmaktadır. Hun İnternet Sitesi’nde kullanılan çerezler;

Zorunlu Çerezler

Ne işe yarar?

Bu çerezler, Hun İnternet Sitesi’nin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için gereklidir, sitemizde gezinmenizi ve site özelliklerinden faydalanmanızı sağlarlar. Aynı oturum içerisinde bir sayfaya geri dönüldüğünde önceki eylemleri hatırlama (ör. metin girişi) buna örnek verilebilir.

Bu çerezler kişisel bilgilerinizi toplar mı / kimliğinizi tanımlayabilir mi?

Bu çerezler kimliğinizi tanımlamaz. Eğer bu çerezleri kabul etmezseniz, internet sitesindeki veya sitenin bazı bölümlerindeki performans etkilenebilir.

Oturum Çerezleri

Ne işe yarar?

Bu çerezler;  internet tarayıcısında pencere açılmasıyla başlayıp olup, pencere kapatıldığında sonlanmaktadır. Tarayıcınızı kapatmanızla birlikte, tüm geçici çerezler silinmektedir. Oturum çerezleri, internet sitesinde sayfalar arasında bilgileri taşıyabilmek ve bilgileri tekrardan girmek zorunluluğunu ortadan kaldırmak için kullanılmaktadır.

Bu çerezler kişisel bilgilerinizi toplar mı / kimliğinizi tanımlayabilir mi?

Tarayıcının kapanması ile tüm veriler silinir.

Performans Çerezleri

Ne işe yarar?

Bu çerezler; ziyaret edilen alanlar, sitede geçirilen zaman ve karşılaşılan hata mesajları gibi sorunlar hakkında bilgiler sağlayarak ziyaretçilerin internet sitemizle nasıl bir etkileşime girdiğini anlamamıza yardımcı olur. Bu da internet sitemizin performansını iyileştirebilmemizi sağlar.

Bu çerezler kişisel bilgilerinizi toplar mı / kimliğinizi tanımlayabilir mi?

Bu çerezler kimliğinizi tanımlamaz. Tüm veriler isimsiz bir şekilde alınır ve bir araya getirilir.

Hun, çerezler aracılığıyla topladığı bilgileri Hun Gizlilik Politikası’na uygun olarak kullanmaktadır.

Hun internet sitesini ziyaret etmeye devam ederek çerezlerin cihazınıza yerleştirilmesine izin vermiş oluyorsunuz. Cihazınıza çerezler yerleştirilmesini istemiyorsanız tarayıcınızın ayarları veya seçeneklerinden çerezlerin kullanımını reddedebilirsiniz veya Hun sitesini kullanmamalısınız. İnternet sitesi ziyaretinizde en iyi deneyimi yaşayabilmek için çerezlerin kullanımını reddetmemenizi öneririz.

Çerezleri ne amaçla kullanırız?

Çerezleri, Hun internet sitesinin kullanımını kolaylaştırmak, Hun internet sitesi ve ürünlerimizi ilgi ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda daha iyi bir şekilde özelleştirmek amacıyla kullanırız.

Çerezler aynı zamanda gelecekte sitelerimiz üzerinde gerçekleştireceğiniz faaliyet ve deneyimleri hızlandırmak amacıyla da kullanılır. Ayrıca çerezleri, kullanıcıların sitelerimizi nasıl kullandıklarını anlamamızı sağlayan isimsiz ve toplu istatistiki verileri bir araya getirmemize ve sitelerimizin yapılarını ve içeriklerini geliştirmemize yardımcı olmaları amacıyla kullanmaktayız.

Ziyaret ettiğiniz bazı sayfalar, piksel etiketleri (temiz gif olarak da adlandırılır) kullanarak, tanıtım faaliyetlerimizi ve internet sitesi geliştirmelerimizi doğrudan desteklemekte olan üçüncü partilerle paylaşılabilecek bilgileri alabilir. Örneğin, Hun Siteleri’ne gelen ziyaretçilere dair internet sitesi kullanım bilgileri, internet sitelerimizdeki banner reklamlarının daha etkili bir şekilde görünürlüğünü sağlamak amacıyla üçüncü parti reklam ajanslarımızla paylaşılabilir.

Çerezleri nasıl kontrol edebilir veya silebilirsiniz?

Genel olarak internet tarayıcıları, çerezleri otomatik olarak kabul edecek şekilde ön tanımlıdır. Tarayıcılar, çerezleri engelleyecek veya cihaza çerez gönderildiğinde kullanıcıya uyarı verecek şekilde ayarlanabilir.

Çerezleri yönetmek tarayıcıdan tarayıcıya farklılık gösterdiğinden ayrıntılı bilgi almak için tarayıcının yardım menüsüne bakılabilir. Çerezlerin silinmesi veya engellenmesi ile ilgili ayrıntılar ve çerezlerle ilgili genel bilgi için www.allaboutcookies.org adresinden bilgi alabilirsiniz.

Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddetmeniz durumunda, internet sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz, fakat internet sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilir veya erişiminiz sınırlı olabilir.

Çerezleri kapatmak için;

Chrome’da tarayıcı ayarlarınızda “Ayarlar/Gizlilik/İçerik Ayarları/Çerez kullanımını kapat” seçeneğini kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için:Cookies in Chrome

Internet Explorer kullanıcıları için: “Seçenekler/İnternet Ayarları/Gizlilik/Ayarlar” seçeneklerini kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için: Cookies in Internet Explorer

Firefox kullanıcıları için: “Araçlar/ Seçenekler'/ Gizlilik/ Çerez kabul yöntemi/Firefox kapatılana kadar” seçeneklerini kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için: Cookies in Mozilla Firefox

Gizlilik Politikası

Size ait verilerin güvenliğinin sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu bakımdan verilerinizin güvenle korunması ve gizliliğinin sağlanması bizim için de çok önemlidir. Türk Kanunlarına göre Anonim Şirket olarak kurulmuş olan ve Veri Sorumlusu sıfatıyla hareket eden Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. (bundan sonra “Hun” a da “biz” olarak anılacaktır) olarak kişisel verilerinize ve diğer gizli bilgilerinize saygı göstermeyi ve bu bilgilerin güvenliğini sağlamak için tüm makul önlemleri almayı ve yasaların gerektirdiği güvenlik tedbirlerini sunmayı taahhüt etmekteyiz.

Hun Gizlilik Politikası, bu nedenle size ait verilerin Hun tarafından hangi amaçlarla, ne şekilde kullanılacağı ve kimlerle paylaşılabileceği konularında gerekli bilgiyi sağlamayı amaçlamaktadır.

İşbu Gizlilik Politikası yalnızca http://hunyenilenebilirenerji.com/ (Bundan sonra “Site” ya da “İnternet Sitesi” olarak anılacaktır) alan adı üzerinden verilen hizmetleri kapsar. İnternet sitemiz aracılığı ile Hun tarafından kişisel verilerinizin işlenmesi halinde bu veriler Gizlilik Politikamıza uygun olarak kullanılacaktır.

SİTEYİ KULLANMANIZ, GİZLİLİK POLİTİKASI VE İLGİLİ KULLANIM KOŞULLARINI KABUL ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELECEKTİR.

İnternet sitemizi her ziyaret edişinizde Gizlilik Politikamızı görüntülemenizi tavsiye ederiz. Zira, işbu Gizlilik Politikası, zaman zaman herhangi bir sebepten dolayı Hun tarafından güncellenebilir. İnternet sitemizi kullanmakla, Gizlilik Politikamızın en son sürümünü okumuş, değişen şartlarını da kabul etmiş olduğunuz varsayılacaktır. Gizlilik Politikası’nda yapılan değişiklikler, Site üzerinde yayımlandığı anda, kendiliğinden yürürlüğe girecektir. Güncellenmiş her yeni sürüm, hali hazırda toplanmış bilgiler için de hüküm ifade eder.

Gizlilik Politikası’nda gerçekleştirilecek her türlü güncelleme ana sayfasında http://hunyenilenebilirenerji.com/ gizlilik bildirimi sayfasında ve uygun görülen başka yerlerde yayımlanacak olup kişisel bilgilerinizin nasıl toplandığı, kullanıldığı ya da paylaşıldığı konusunda bilgi sahibi olmanız sağlanacaktır.

Verilerinizin ve Kişisel Verilerinizin İşlenmesi

Veri, yorumlamak ve sunmak amacı ile toplanmış, çözümlenmiş yaş, boy, ağırlık gibi sayısal ve marka, kanal adı, ülke, şehir gibi kategorik tüm gerçeklere ilişkin bilgilerdir. Veriler, kişisel verilerinizi de kapsamaktadır.

Kişisel veri, isim, adres, e-posta adresi, telefon numarası, doğum tarihi, IP adresi gibi kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir. Bu tür verileriniz, işbu Gizlilik Politikası’na ilaveten, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na tam anlamıyla uyumlu bir biçimde işlenecektir. İşbu Gizlilik Politikası ile ilgili yasal mevzuat arasında bir çelişki olması durumunda, yasal mevzuat geçerli olacaktır.

Hun ve anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımız; verilerinizi, iş başvurularınızı değerlendirebilmek, iletilerinize konu şikayet, soru ve görüşlerinizi araştırabilmek ve cevaplayabilmek, ihtiyaçlarınıza yönelik en uygun çalışmaları yapmak, size daha iyi hizmet sunabilmek, internet sayfamızın kullanımını kolaylaştırabilmek, fikirlerinize başvurmak, tarafınıza özel kampanya, ürün veya teklif geliştirmek gibi amaçlarla kullanmaktadır.

Sitedeki bazı bölümler, belirli kişisel verilerinizi paylaşmanızı zorunlu kılabilmektedir. Bu çerçevede kişisel verilerinizi yalnızca ilgili bölümdeki hizmet ve faaliyetin ifa edilebilmesi amacıyla vermeniz gerekebilir. Kişisel verilerinizi bu gibi durumlarda tarafımız ile paylaşmak tamamen sizin inisiyatifinizde olup, paylaşmamayı tercih etmeniz halinde ilgili hizmet veya faaliyetlerimizden yararlanamayabilirsiniz.

Hun, sizin kendi isteğiniz ile paylaşmış ve iletmiş olduğunuz kişisel verilerinizi ve ayrıca yasal mevzuat kapsamında işlenme şartlarının bulunması durumunda genel ilkelere uygun olarak kişisel verilerinizi işlemektedir.

Sitedeki bazı bölümler, belirli kişisel verilerinizi paylaşmanızı zorunlu kılabilmektedir. Bu çerçevede kişisel verilerinizi yalnızca ilgili bölümdeki hizmet ve faaliyetin ifa edilebilmesi amacıyla vermeniz gerekebilir. Kişisel verilerinizi bu gibi durumlarda tarafımız ile paylaşmak tamamen sizin inisiyatifinizde olup, paylaşmamayı tercih etmeniz halinde ilgili hizmet veya faaliyetlerimizden yararlanamayabilirsiniz.

Sitemize giriş yapmak için kişisel verilerinizin sağlamasını zorunluluk olarak tutmamaktayız, sizden temin etmeniz istenilen bilgiler makul seviyede olup daha fazla bilgi ifşa etmenizi gerektirmemektedir.

Hun, kişisel verileriniz kapsamında:

Kariyer bölümünde, kullanıcıların ad ve soyadlarını, e-posta adreslerini, telefon numaralarını, iletmiş oldukları mesajları, başvurulan pozisyon bilgisini ve CV’lerini;

İletişim formu bölümünde, kullanıcıların ad ve soyadlarını, e-posta adreslerini, telefon numaralarını, iletmek istediği mesajları;

işleyebilir; çalışanlarımıza, anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımıza, yetkili satıcılarımıza, faaliyetlerimizi sürdürmekte bize yardımcı olan tedarikçilere, iş ortaklarına ve iştirakçilere, grup şirketlerimize yetkili idari kuruluşlara ve yasal zorunluluklar doğrultusunda diğer ilgili kişi ve kuruluşlara aktarabiliriz.

Hun, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesine uygun olarak,

Kanunlarda açıkça öngörülmesi;

Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması;

Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması;

Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması;

İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması;

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması;

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hallerinde, izninizi almaksızın, özel nitelikli olmayan tüm kişisel verilerinizi işleyebilecektir.

Özel nitelikli kişisel verileriniz ise (kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri) ancak kanunlarda öngörülen hallerde işlenebilecektir. Özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesinde, Kurul tarafından belirlenen yeterli önlemler alınmaktadır.

Sağlık ve cinsel hayata ilişkin özel nitelikli kişisel verileriniz ise ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından işlenebilecek, bu hallerin dışında ise sizin açık rızanız olmaksızın işlenmeyecektir.

Hun, kişisel verilerinizi, her hal ve şartta, hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olmak; doğru ve gerektiğinde güncel olmak; belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenmek; işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak; ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilmek şartıyla işleyecektir.

Kişisel verilerinizin, Hun tarafından işlenmesine ilişkin, kişisel verilerinizin toplandığı her bir alan için ve ayrıca Site’de kullanılan çerezler için ayrı ayrı aydınlatma metinleri hazırladık. İşbu aydınlatma metinlerine, ilgili bölümlerden ulaşabileceğiniz gibi, Kariyer Bölümü Aydınlatma Metni, İletişim Formu Bölümü Aydınlatma Metni ve Çerezler Hakkında Aydınlatma Metni köprüleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, aşağıda belirtilen yöntemlerle de kişisel verilerinizi toplayabiliriz:

Site sunucusu, internet protokolü (IP) adresiniz, tarayıcınızın türü ve dili, uygulamaya giriş tarihi ve zamanı gibi uygulamadaki kullanıcı hareketlerinin tarafımızdan takip edilmesine ve eğilimlerin tespit edilmesine yardımcı olacak bilgileri otomatik olarak toplar.

Cihazınıza, Site’ye erişiminizi kolaylaştırmak ve çevrimiçi deneyimlerinizi kişiselleştirmek için bir ya da daha fazla çerez (tanımlama bilgileri) atanabilir (gönderilebilir). Site, “çerezleri” Site’yi ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda girdiğiniz kimi bilgileri dikkatle izleyebilmek için kullanır. “Çerezler” kayıt tutma amacıyla bilgisayarınızda bulunan, kayıtların tutulabilmesini ve bu sayede sizin Site tarafından belirlenebilmenizi sağlayan çok küçük dosyalardır. Site ayrıca, kullanıcılara ilgi alanlarına özel yeni içerikleri ve bilgileri sunmak için de çerezleri kullanır. Çerezler, birçok internet sitesinde yaygın olarak kullanılır ve kullanıcıların kişisel bilgilerine bağlı değildir. Eğer tarayıcınızın ayarları tüm çerezleri reddetmeye programlandıysa Site düzgün olarak çalışmayabilir. Çerezlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Hun veya onun iş stratejilerini belirleyen danışmanları ile ifa yardımcıları gibi 3. kişiler, Site’yi kullanımınızı izleyen, sunduğumuz hizmetleri özelleştirme imkânı sağlayan bilgileri toplayan piksel etiketleri (web beacons) gibi standart internet araçları kullanabilir. Piksel etiketleri (“clear gifs”, ““web işaretleri”” ya da “web bugs” olarak da bilinir) kendine özgü tanıtıcı işareti olan, çerezlerle benzer işleve sahip, internet kullanıcılarının çevrimiçi hareketlerini izlemek ya da çerezlere erişim için kullanılan küçücük şekillerdir. Kullanıcının sabit diskine kaydedilen çerezlerin aksine piksel etiketleri, internet sitesi ya da e-posta içine görülmez şekilde yerleştirilmiştir ve yaklaşık olarak bu cümlenin sonundaki nokta boyutundadır. Piksel etiketleri bazı siteleri ziyaret eden kullanıcıları saymak ve kullanım şekillerini anlamak için çerezlerin teslim edilmesinde ya da çerezlerle iletişim kurulmasında kullanılabilir. Site, piksel etiketlerini e-postaları gönderirken bu mesajların açılıp açılmadığını ve üzerlerinde işlem yapılıp yapılmadığını anlamak için de kullanabilir.Ayrıca http://hunyenilenebilirenerji.com/ sitesine başka bir internet sitesinde gördüğünüz reklam aracılığıyla geldiyseniz, Site isimsiz bir kimlik numarası alacaktır.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Hun; verilen hizmetlerin tam ve eksiksiz sunulabilmesi, daha da iyileştirilmesi, yeni hizmetler sunabilmek gibi amaçların yanı sıra Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesinin 2. Fıkrası ile 6. Maddenin 3. Fıkrası’nda belirtilen şartların varlığı halinde de işlenecektir.

Hun, kişisel verilerinizi:

İş başvurularınızı değerlendirebilmek;

İletilerinize konu şikâyet, soru ve görüşlerinizi araştırabilmek ve cevaplayabilmek;

Veritabanı oluşturarak, listeleme, raporlama, doğrulama, analiz ve değerlendirmeler yapabilmek, istatistiki bilgiler üretmek ve gerektiğinde gizlilik koşullarına uymak kaydı ile bunları işin uzmanları ile paylaşabilmek;

İnternet sitemizi ve diğer iletişim kanallarımızı ne şekilde kullandığınıza dair analiz yapabilmek ve sizlere daha iyi hizmet için iletişim kanallarımızı size özgü hale getirebilmek;

Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi ve bunlara ilişkin kişisel seçim olanaklarınızı araştırabilmek ve geliştirebilmek;

Site’nin kötüye kullanımını ve hileli işlemleri tespit edebilmek ve bunlara karşı koruma sağlayabilmek;

Pazar araştırması amacıyla doğrudan veya bu amaçla hizmet alınan iş ortakları vasıtası ile bizimle paylaşmış olduğunuz iletişim kanalları üzerinden sizinle irtibat kurabilmek;

İhtiyaçlarınıza yönelik en uygun ürün ve hizmetleri belirleyerek size daha iyi hizmet sunabilmek;

Hizmetlerimizi veya ilgili ürünleri sizlere tanıtabilmek, yeni ürünler, özel teklifler ve ilgi çekici bulacağınızı düşündüğümüz diğer konular veya ürünler hakkındaki promosyon niteliğindeki ticari iletişimi sürdürebilmek amaçlarıyla işlemektedir.

Veri Bütünlüğü

Hun toplanılan verilerin doğru, eksiksiz, güncel ve kullanım amacına yönelik olmasına büyük önem vermekte ve bu hususta sürekli gelişim prensibi çerçevesinde çalışmaktadır.

Kişisel Verilerinizin Paylaşılması

Onay alınmaksızın ve/veya kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuatta belirtilen istisnalar dışında kişisel verilerinizin üçüncü kişilerle paylaşılamayacağının yasal bir yükümlülük olduğunun farkındayız.

Hun; yürürlükteki mevzuatın gerektirdiği hallerde, uygulanan kanunlar, yargı kararları ve işlemleri, celpler ve sair yasal işlemlere riayet etmek suretiyle ve ayrıca kendi menfaatlerinin haleldar olmasını önlemek, kendisinin ve çalışanlarının, temsilcilerinin ve Site kullanıcılarının güvenliğini, haklarını ve meşru menfaatlerini korumak amacıyla, Site’de derlenmiş olan kullanıcılara ait kişisel bilgileri üçüncü kişilerle paylaşma hakkını saklı tutar.

Hun, çalışanlarımız, anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımız, ürün ve hizmetlerin üretiminde görev alan 3. Kişi firmalar, yetkili satıcılarımız, faaliyetlerimizi sürdürmekte bize yardımcı olan tedarikçiler ve iştirakçiler, grup şirketlerimiz, yetkili idari kuruluşlar ve yasal zorunluluklar doğrultusunda diğer ilgili kişi ve kuruluşlarla kişisel verilerinizi paylaşabilir.

Verilerinizi paylaştığımız bu firmalar, yürürlükteki mer’i mevzuata tabi olmakla birlikte kendilerine iletmiş olduğumuz bilgilerin gizliliğini korumak zorundadırlar. Ancak Hun, işbu üçüncü kişilerin hukuka aykırı davranışlarından hiçbir halde sorumluluk üstlenmemektedir.

Hizmet sağlayıcılarımız, veri analizcisi, sunucu sağlayıcı, veri depolama hizmeti sunan şirketler, IT ve sanal güvenlik şirketleri gibi sizlere sunduğumuz hizmetleri yerine getirebilmemiz için zorunlu olan veya bu hizmetlerin kalitesini arttırabilmemiz için faydalı olabilen ve her halükarda tamamen gizlilik anlaşmaları altında çalıştığımız şirketlerdir.

Ticari İntikal

Hun’un olası birleşme, devralma ve/veya devralınması gibi malvarlığının devri ve/veya sahiplerinin değişmesi halinde, Site kullanıcılarına ait kişisel bilgileri ilgili üçüncü şahıslarla paylaşılabilecektir.

Yurtdışına Veri Transferi

İzin alınmak suretiyle Hun’a ve/veya üçüncü şahıslara yapılan bilgi aktarımı, ki bu bilgilerin içinde kişisel bilgiler de bulunabilir, bu verilerin bir yargı alanından diğerine aktarılmasını da kapsayabilir.

Kişisel verileriniz, ancak verilerin aktarılacağı ülkede yeterli korumanın bulunması; yeterli korumanın bulunmaması durumunda Türkiye’deki ve/veya ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt etmeleri ve Kurulun izninin bulunması ile aktarılacaktır.

Diğer Esaslar

Tüm Hun personeli işbu Gizlilik Politikası’nı bildiklerini ve buna uymak zorunda olduklarını kabul ve beyan ederler. Hun, Gizlilik Politikası’nın ihlali hakkındaki her türlü şikâyeti değerlendireceğini ve bir ihlalin tespit edilmesi durumunda gerekli işlemleri başlatacağını kabul ve taahhüt eder.

Site’de, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, reklam verenler gibi Hun’un sahibi olmadığı üçüncü kişilerin internet sitelerine linkler (bağlantılar) verilmiş olabilir ve bu durumda Hun işbu diğer internet sitelerinin içeriği, verdiği bilgilerin doğruluğu veya bu sitelerin işlevinden hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Bağlantılar iyi niyetle verilmiştir ve Hun bağlantı verdiği diğer internet sitelerinde daha sonra yapılan değişikliklerden sorumlu tutulamaz. Başka internet sitelerine bağlantı verilmesi bu sitelerin Hun tarafından desteklendiği anlamına gelmez. Kullanıcının, Site’de bağlantı verilen reklamlara veya sponsorların düzenlediği çekilişlere veya tanıtımlara katılımı, bu sitelerle olan bireysel yahut ticari ilişkileri (ki burada, malların ve hizmetlerin teslimi ve ödemesi dâhil, işbu reklam verenlere ve sponsorlara iradi olarak verdiğiniz her türlü kişisel bilgiler, onlara taahhüt ettiğiniz her türlü kurallar, şartlar ve akdi beyanlar) tamamen kullanıcının sorumluluğundadır.

Site’de link verilmiş olması nedeniyle ortaya çıkabilecek zararların ve mağduriyetlerin, hiçbir şekilde Hun’un sorumluluğunda olmadığını kabul ve taahhüt eder. Ziyaret ettiğiniz tüm diğer internet sitelerinin yasal ve gizlilik bildirimlerinden haberdar olmanızı ve bunları dikkatle okumanızı öneririz.

Site’de yer alan her türlü bilgi, içerik ile bunların düzenlenmesi ve kısmen ve/veya tamamen kullanımı konusunda tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları Hun’a aittir.

Bu Gizlilik Politikasının, Site ile bağlantılı olarak sadece çevrimiçi bilgi toplama ve yayılması uygulamalarına geçerli olduğunu ve çevrimdışı gerçekleştirilen herhangi bir uygulamamız için geçerli olmadığını unutmayın.

Kişisel Verileriniz Üzerindeki Haklarınız

Hun tarafından işlenen kişisel verileriniz ile ilgili olarak, Hun’a (Hun’un veri işleyen olduğu hallerde bizzat veri sorumlusuna) başvurarak;

a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 7 nci maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle sizin aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız vardır.

Seçenekler / Vazgeçme

Kullanıcıların aşağıdaki yöntemleri izleyerek tercih yapma ve/veya tercihlerini değiştirme hakları mevcuttur.

Site üzerinden sunduğumuz hizmetleri ve faaliyetleri kullanabilmek için seçimlik olan kişisel verilerinizi paylaşmayı reddedebilirsiniz.

Bazı hizmetlere erişiminizin mümkün olmayacağını ve/veya Site’ye ait bazı özellikleri kullanamayacağınızı bilerek ve bu durumu kabul ederek, kişisel bilgilerinizi paylaşmamayı tercih edebilirsiniz.

Site’de yer alan bölümlerde paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin güncellenmesini veya silinmesini ya da bu alanlarda yer alan taleplerinizin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Bazı hizmetlere erişimde ve/veya Site’ye ait bazı özelliklerin kullanımında kimi sorunlar yaşayabileceğinizi bilerek ve bu durumu kabul ederek, tarayıcı ayarlarınızı çerezleri silmeye ve/veya reddetmeye ayarlayabilirsiniz.

Kişisel Verilerinizin Güncellenmesi ve Düzeltilmesi

Eğer Hun ile paylaşmış olduğunuz bilgilerin bir nüshasını almak isterseniz ya da hakkınızda yayımlanan bir bilginin yanlış olduğunu fark eder ve düzeltilmesini ya da silinmesini isterseniz, kvkk@hunyenilenebilirenerji.com e-posta adresi üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Bu talebinizin yerine getirilmesi amacıyla, eklenecek ve/veya silinecek bilgilerle ilgili bir işlem yapmadan önce IT Birimi çalışanlarımız, sizden kişisel tanımlayıcı bilgileriniz de dâhil olmak üzere kimlik bilgilerinizi ve diğer ayrıntıları doğrulamanızı isteyebilir.

Talebinizin, orantılılık, veri kalitesi ve makullük ilkeleri çerçevesindeki değerlendirilmesini müteakiben işbu bilgiler üzerinde değiştirme, düzeltme ya da hatalı verilerin silinmesi gibi işlemler gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda Site’ye yönelteceğiniz tüm talepler, en uygun zaman içinde ve talebinize en uygun şekilde yerine getirilmeye çalışılacaktır.

Bu taleplerinizin daha hızlı gerçekleştirilebilmesi ve size daha iyi yardımcı olabilmemiz için, sizin için hazırlamış olduğumuz KVKK Başvuru Formu’muzu kullanabilirsiniz.

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Hun, verilerinizin gizliliğini korumaya önem vermektedir. Hun, kontrolü altındaki verilerin kaybı, değiştirilmesi ve farklı amaçlarla kullanımını engellemek amacı ile uygun güvenlik sistemleri kullanmaktadır. Söz konusu veriler Hun’a ulaştığında, bu veriler güvenlik ve gizlilik standartlarımıza uygun olarak korunmaktadır.

Ayrıca, kişisel verilerinizi korumak ve muhafaza etmek için gerekli olduğuna inandığımız tüm idari tedbirleri de almaktayız. Kişisel verilerinize sadece yetkili çalışanların hizmetlerimizle ilgili görevlerini yerine getirmek için erişimlerine izin verilmektedir. Bu bağlamda personellerimiz de gerekli eğitimleri almakta ve gerekli bilgilendirme sürecinden sonra göreve başlamaktadır.

Ancak her çevrimiçi veri aktarımında olduğu gibi bilgi teknolojileri sektörünün doğası gereği; Hun’un standartları karşılayan seviyede bir güvenlik düzeyi kurması yetkisiz erişimlerin önüne geçemeyebilecektir.

Bu nedenle Hun, güvenlik ihlali ya da teknik sorunlardan kaynaklanan ve işbu Gizlilik Politikası’nda öngörüldüğü şekilde gerçekleşen hiçbir hasardan ve/veya zarardan mesul değildir. İstenmeyen ve/veya öngörülmeyen sebeplerden dolayı meydana gelecek bilgi ifşaları nedeniyle doğacak hiçbir zarar Hun’un sorumluluğunda değildir.

Bu noktada Hun’un taahhüdü, genel olarak kabul görmüş bir güvenlik düzeyinden az olmamak üzere Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ve her halde uygun bir bilgi güvenliği politikası sağlamaktır. Bu durum herhangi bir önleyici garanti taahhüdü değildir.

Site’nin güvenliğinin herhangi bir ihlali olduğuna inanmak için nedeniniz olduğunda lütfen bizimle kvkk@hunyenilenebilirenerji.com üzerinden temasa geçebilirsiniz.

Çerezler (Cookies)

Hun, deneyimlerinizi geliştirmek için internet sitesinde çerezler kullanabilir. Kullanılan çerezler vasıtasıyla sisteminizden ve/veya sabit diskinizden herhangi bir bilgi toplanmaz. Sitemizde isim ve e-posta adresi ile tanımlanmazsınız bununla beraber ilk girişinizde sayı ve dizinler atanır.

Çerezler, internet ağ sunucusu tarafından tarayıcınız aracılığı ile bilgisayarınıza yerleştirilen küçük veri dosyalarıdır. Tarayıcınız ve sunucu arasında bir bağlantı sağlandığında site, çerezler aracılığıyla sizi tanır. Çerezlerin kullanılma amacı, internet sitesini ziyaret eden kullanıcıya kolaylık sağlamaktır. Kullanım amaçlarına göre dört çeşit çerez bulunmaktadır: Oturum Çerezleri, Performans Çerezleri, Fonksiyonel Çerezler ve Reklam ve Üçüncü Taraf Çerezleri.

Hun, kendi internet sitesinde oturum çerezleri, performans çerezleri, zorunlu çerezleri kullanmaktadır. Oturum çerezleri, kullanıcının internet sitesinden ayrılana dek tarayıcısında tutulan geçici çerezlerdir. Diğer çerezler ise kullanıcı tarafından silinmediği sürece kullanıcının tarayıcısında kalan çerezlerdir. Çerezlerin ömrü, kullanıcının yapmış olduğu tarayıcı ayarlarına bağlı olarak değişiklik gösterir. İnternet tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek çerezleri kabul veya reddetme imkanına sahipsiniz. Tarayıcı ayarlarınızı nasıl değiştireceğinizi ya da çerezleri nasıl sileceğinizi öğrenmek için lütfen tarayıcınızın yönergelerine bakınız. Lütfen çerezler devre dışı bırakıldığında sitenin bazı özelliklerinin mevcut olmayacağını dikkate alın. Daha detaylı bilgi almak için Hun Çerez Uygulamaları Politikası’nı inceleyebilirsiniz.

Üçüncü şahıs çerezleri engellemek hakkında bilgileri aşağıdaki internet sitelerinden öğrenebilirsiniz:

Mozilla Firefox

Internet Explorer

Google Chrome

Opera

Safari

İletişim

İşbu Gizlilik Politikası ve/veya Hun’un genel gizlilik uygulamaları hakkındaki her türlü görüşünüzü ve sorunuzu aşağıdaki yöntemlerle bizimle paylaşabilirsiniz:

E-posta: kvkk@hunyenilenebilirenerji.com

veya

Posta: Levent Mah. Cömert sok. Yapı Kredi Plaza B Blok No:20 Kat:7 Beşiktaş/İstanbul

MERSIS: ---

İlgi: Gizlilik Politikaları,

Sözleşme Bütünlüğü

Site kullanıcıları, işbu Gizlilik Politikası’nın herhangi bir hükmünün yetkili bir mahkeme tarafından geçersiz addedilmesi halinde, bahsi geçen hükümde yer alan düzenlemeye en uygun ve tarafların gerçek niyetine en yakın etkiyi yaratan yürürlükteki hükmün geçerli olacağını ve bu durumun işbu Gizlilik Politikası kapsamındaki diğer hükümlerin yürürlüğünü ve etkisinin bertaraf etmeyeceğini kabul ve taahhüt etmişlerdir.

Uyuşmazlık Çözümleri

Site kullanıcıları ile Hun arasında doğması muhtemel her türlü uyuşmazlık ile ilgili olarak şirket politikamız, bu uyuşmazlıkların tarafların anlaşması ve kullanıcının memnuniyeti ile çözülmesini temin etmektir. Her türlü konuyla ilgili olarak bizlere internet sitesinde yer alan ilgili bölümden şikâyet ve taleplerinizi iletebilirsiniz.

Ayrıca dilerseniz uyuşmazlık konusundaki başvurularınızı, arabuluculuk yoluyla çözümlemek hususunda başvuruda bulunabilirsiniz. Arabuluculuk hakkınız, hiçbir şekilde diğer hukuki çözüm yollarına başvurma hakkına engel teşkil etmez.

Bu kapsamda hukuki müracaatlarınızı başvuru konusuna göre bulunduğunuz il veya ilçedeki Asliye Ticaret Mahkemelerine, bulunduğunu il veya ilçede Asliye Ticaret Mahkemesi’nin bulunmaması halinde Asliye Hukuk Mahkemesi’ne yapabilirsiniz.

Hun İnternet Sitesi Kullanım Şartları

İnternet sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. İşbu internet sitesini herhangi bir şekilde kullanmanız burada belirtilen Şart ve Koşulları kabul ettiğiniz anlamına geldiğinden, lütfen bu belgedeki Şart ve Koşulları dikkatle okuyun.

Bu sitede “biz”, “bizim,” ve “Hun” ifadeleri Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.’yi ve bağlama göre bağlı şirketlerinden birini anlatır. “Siz” bu internet sitesine erişim sağlayan ve/veya kullanan kişileri anlatır.

İşbu sözleşme (bundan sonra kısaca “Sözleşme” olarak anılacaktır), sitemiz kullanıcısı siz ve Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. arasında akdedilen ve aşağıdaki hususlarda mutabık kalındığını gösterir resmi bir sözleşmedir.

Hun iletişim adresi: Levent Mah. Cömert sok. Yapı Kredi Plaza B Blok No:20 Kat:7 Beşiktaş/İstanbul

Hun e-posta adresi: kvkk@hunyenilenebilirenerji.com

Hun MERSIS: ……………………….

İlgi: İnternet Sitesi Kullanım Şartları,

Hun Türkiye Cumhuriyeti’nin, güncel olarak, adresinde hizmet veren http://hunyenilenebilirenerji.com/ internet sitesini (bundan sonra kısaca “Site” olarak anılacaktır) kullanmakla ve aşağıda da belirtildiği üzere, işbu Site üzerinden sunulan hizmetlerden herhangi birini kullanmakla, Site’nin kullanıcısı olduğunuzu ve bu sıfatla ve de Site’de sunulan hizmetlerden yararlanmaya devam ettiğiniz sürece işbu Sözleşme’de düzenlenen kullanım şartlarıyla bağlı olduğunuzu kabul etmiş ve bunlara uyacağınızı taahhüt etmiş olursunuz.

Site’de sunulan hizmetlerden kimilerinin kullanımı ek bazı kurallarla düzenlenebilecek olup, söz konusu hallerde sizden anılan ek kuralları kabul ettiğinizi ilgili hizmetlerin kullanımına erişiminiz sırasında beyan etmeniz istenebilecektir. Adı geçen ek kurallar, ilgili hizmetten faydalanmaya başladığınız anda yürürlüğe girecek olup, işbu Sözleşmenin ayrılmaz bir parçasıdır. Hun Gizlilik Politikası da işbu Sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olup, Site’yi kullanımınız sırasında Hun ile paylaştığınız bilgilerinizin tarafımızdan toplanması ve Hun’un işbu bilgiler üzerindeki haklarını düzenlenmektedir. Bu nedenle, Site’yi kullanmadan ve sunulan hizmetlerden faydalanmaya başlamadan önce işbu Gizlilik Politikası’nı da okumanız gerekmektedir.

EĞER İŞBU SÖZLEŞME VE AYRILMAZ BİR PARÇASI OLAN GİZLİLİK POLİTİKASI’NDA DÜZENLENEN HUSUSLARLA BAĞLI OLDUĞUNUZU KABUL ETMİYORSANIZ, SİTEDEN VE SUNULAN HİZMETLERDEN FAYDALANMAYINIZ.

Hun, sunduğu hizmetlerde değişiklik yapma, yeni hizmetler sunma ve/veya mevcut hizmetleri kaldırma haklarını saklı tutmakta olup, işbu Sözleşme tüm eklenen, değiştirilen ve/veya kaldırılan hizmetler için geçerliliğini koruyacaktır.

İşbu Sözleşme ve ayrılmaz bir parçası olan Gizlilik Politikası, herhangi bir zamanda ve Hun’un tek taraflı iradesiyle, bildirim yapılarak veya yapılmadan değiştirilebilir. Belirtilen şekilde değişik yapılması halinde, işbu Sözleşme’nin ve ayrılmaz parçası Gizlilik Politikası’nın değişik güncel metinleri Site’nin ana sayfasında yayımlanacaktır ve değişiklikler yayımlanma tarihinde yürürlüğe girecektir. Değişiklikler yayımlandıktan sonra Site’yi kullanmaya ve sunulan hizmetlerden faydalanmaya devam etmeniz işbu değişiklikleri kabul ettiğiniz ve onlarla bağlı olduğunuzu beyan ettiğiniz anlamına gelecektir. Sözleşme’nin ve ayrılmaz parçası Gizlilik Politikası’nın son güncellenme tarihini, metinlerin en sonuna bakarak teyit ediniz. Güncellenme tarihlerini takip edebilmeniz amacıyla, Hun tarafından Sözleşme’nin ve ayrılmaz parçası Gizlilik Politikası’nın en sonunda son değişiklik tarihi belirtilecektir. Bu nedenle, güncel metinlerden haberdar olabilmek için, düzenli olarak Sözleşme’yi ve Gizlilik Politikası’nı Site üzerinden takip etmeniz gerekmektedir.

SİTENİN ve HİZMETLERİN KULLANIMI

Site kullanıcıları ve sunulan hizmetlerden faydalanmak için bilgilerini bizimle paylaşmış olan kullanıcılar aşağıdaki hususları kabul ve taahhüt ederler:

Şifre ve Güvenlik: Sitedeki bazı hizmetlerden faydalanabilmeniz için iletişim bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir ve işbu iletişim bilgilerinizin ve diğer bilgilerinizin gizliliğini temin etmek kullanıcıların sorumluluğundadır. Özellikle e-posta şifrenizi kimse ile paylaşmamanız, güçlü bir şifre belirlemeniz sizin bilgi güvenliğiniz açısından önemlidir. Yine bu amaçla, özellikle her kullanımınızdan sonra oturumunuzu kapatmanız önem arz eder.

İnternet Sitesi’nde bizimle paylaşılacak bilgiler için aşağıdakiler belirlenemez:

Üçüncü bir kişinin yerini alma maksadıyla ona ait adı, soyadı ve sair kişisel veriler,

Herhangi birine ait bir hak ve/veya o hakka ait bilgiler,

Yasadışı, meşru olmayan ve/veya üçüncü bir şahsı rahatsız edecek ve söz konusu üçüncü şahısların kişisel verilerini onayları olmaksızın ifşa eden ve ilgili kişilerin kişisel veri güvenliğini ihlal edecek bilgiler, notlar ve paylaşımlar.

Üçüncü kişilerin, izni olmaksızın onlara ait kişisel verilerin paylaşılması neticesinde Hun’un ve/veya üçüncü şahısların uğrayacağı her türlü zarardan bahsi geçen paylaşımın sahibi olan kullanıcı sorumludur.

Paylaşımlı bilgisayar kullanan kullanıcılar, kullanımları bittikten sonra ve fakat Site’den ayrılmadan önce bizimle irtibata geçebilecekleri e-posta kullanıcı hesaplarını kapatmayı kabul ve taahhüt ederler.

Diğer yandan, e-posta hesabınıza ait güvenliğin tehlikede olduğunu düşündüğünüz ve/veya şifreniz gibi giriş bilgilerinizin ya da sizinle yaptığımız yazışmaların üçüncü şahısların eline geçtiğinden şüphe ettiğinizde, vakit kaybetmeden Hun’u bu durumdan haberdar etmeniz gerekmektedir.

İzinsiz erişim hakkındaki bildiriminiz, Hun tarafından bir önlem alınmasını zorunlu kılmaya yeterli olmayıp, hesabınızın izinsiz kullanımı dolayısıyla doğabilecek tüm risk sizin sorumluluğunuzdadır. Site kullanıcıları, işbu maddeye aykırı hareketleri neticesinde doğabilecek hiçbir zarardan ve/veya üçüncü şahısların şifrelerini veya kişisel verilerini ele geçirmesi sonucu kişisel verilerinin rızaları hilafına kullanılmasından Hun’un hiçbir şekilde mesul olmadığını kabul ve taahhüt ederler.

Coğrafi Sınırlamalar: Site ve sunulan hizmetler Türkiye Cumhuriyeti sınırları dâhilindeki kullanımlar için hazırlanmıştır. Kullanıcılar, işbu Sözleşme’ye ve her türlü yerel, ulusal ve uluslararası kanunlara ve düzenlemelere riayet edeceklerini kabul ve taahhüt ederler. Yasaklanması halinde Site’nin kullanılması ve hizmetlerden yararlanılması mümkün değildir. Kullanıcılar, kendi hukuk sistemlerinde hizmetlerden faydalanılmasına izin verilmediği takdirde Site’yi ve hizmetleri kullanmamalıdırlar.

Kayıtlı Bilgiler: Aşağıdaki hususlarla ilgili tüm sorumluluk yalnızca kullanıcılara aittir:

Site’ye kullanıcı tarafından sunulan bilgiler ve içerikler,

Hizmetlerin kullanımı sırasında kullanıcı tarafından yayımlanan, aktarılan, gönderilen ve sair her türlü erişilebilir kılınan bilgiler (bundan sonra kısaca “Gönderilen Bilgiler” olarak anılacaktır).

İhlallerin Bildirimi: İşbu Sözleşme’nin, kayıtlı kullanıcılar dâhil, tüm üçüncü kişiler tarafından ihlali halinde Hun’u vakit kaybetmeden bilgilendirmeniz gerekmektedir.

Siteden ve Hizmetlerden Faydalanmanın Kısıtlanması: Tamamen Hun’un takdirinde olmak üzere Hun, uygun olmadığını düşünebileceği ve/veya yasadışı bir eylem teşkil edebilecek ya da bu İnternet Sitesi için yürürlükteki yasalarca yasaklanan faaliyetleri yasaklayabilir.

Kullanıcılar, aşağıda sayılanlar da dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, aşağıda belirtilen konularda, içerik ve bilgi aktarımı ve faaliyetlerde bulunmaları durumunda Hun’u her türlü sorumluluktan ari kılacaklarını, Hun’un işbu faaliyetler nedeniyle hiçbir sorumluluğunun olmadığını kabul ve taahhüt ederler:

Üçüncü şahıslara ait olup izin alınmaksızın kullanılan kişisel veriler,

Virüs, zaman bombası, Truva atı, cancelbotlar (bir internet sunucusunda çalışan ve istenmeyen mesajları otomatik olarak internetteki gruplara gönderen program ya da botlardır), solucanlar ve diğer zararlı ya da bozuk kodlar, bileşenler ya da cihazları içeren hizmetler/programlar üzerinden Site’ye erişim sağlanmayacaktır,

Site’ye ve hizmetlere erişim için scriptleri, botları ya da diğer otomatikleştirilmiş teknolojileri kullanan bilgi ve içerik,

Site’yi ve hizmetleri, zincir mailleri, gereksiz ve kimliği belirsiz mailler göndermek için kullanan bilgi ve içerik,

Spam, spim (IM servislerinde kullanılan SPAM tipi), phising, trolling (kullanıcıları internet ortamında bir siteye çekmeye çalışmak) gibi aktivitelerin herhangi bir şekilde kullanıldığı bağlantılar,

Telif ve marka haklarını, ticari sırları, patent veya diğer fikri hakları ihlal eden ve bunları içeren ama bunlarla sınırlı olmayan, üçüncü kişilerin telifli içeriklerini, ticari markalarını onların uygun rızalarını almadan kullanan ya da üçüncü kişilerin bilgilerini (ticari sır olarak korunup korunmadığına bakılmaksızın) gizlilik yükümlülüğünü ihlal ederek kullanan yahut yayan bilgi ve içerik,

Herhangi bir solucan, virüs ya da diğer zararlı, yıkıcı ya da bozucu kod ya da programları yaymak ya da iletmek,

Kasten ya da kasten olmadığı önemsenmeksizin, yasal mevzuatı ihlal eden bilgi ve içerik (işbu yasal mevzuat işbu Sözleşme’ye uygulanan hukuku, kullanıcıların servis sağlayıcısının ve bilgisayarının bulunduğu yasal düzeni ve kişisel verileri paylaşılan kişilerin bulunduğu yer hukukunu kapsamaktadır),

Kendi kimlik bilgilerini gizlemek için Internet Protokolü (IP) başlıklarını taklit eden ya da aksi halde tanımlama bilgilerini değiştirmek için kullanan,

Yanıltıcı, sahte ve eksik olarak Hun’a sunulan bilgi ve içerik,

Site’yi, hizmetleri, servis sağlayıcılarını ve Sitenin bağlı olduğu internet ağlarını engelleyen veya bozan, ya da, Sitenin bağlı olduğu internet ağlarının herhangi bir gerekliliğine, sözleşmelerine, düzenlemelerine aykırı bilgi ve içerik,

Diğer kullanıcılar hakkında bilgi toplayan ve biriktiren içerik,

Diğer internet kullanıcılarının bilgilerini toplamak ve dağıtmak dâhil, ancak bununla sınırlı olmayacak şekilde, uygulanan hukukun izin verdiği haller müstesna olmak üzere, üçüncü şahısların özel hayatlarını ihlal eden her türlü faaliyete katılım sağlayan bilgi ve içerik,

Hun sunucularına ya da ağa herhangi bir şekilde virüs içeren yazılım ya da herhangi bir bilgisayar kodu, dosyası ya da herhangi bir bilgisayarın yazılımını, donanımını ya da haberleşme aracını engelleme, yok etme ya da çalışma fonksiyonlarını sınırlayan herhangi bir programı yüklemek ya da yayınlamak,

Bu İnternet Sitesi’ni Hun’un, çalışanlarına veya başka kişilere hakaret ve iftirada bulunmak veya Hun’un itibarını lekeleyecek başka herhangi bir eylemde bulunmak için kullanmak,

Bu İnternet Sitesi’ne yukarıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, kanaatimizce rahatsızlık veya hasar veren veya Hun veya üçüncü tarafın sistem veya ağ güvenliğini ihlal eden, onur kırıcı, müstehcen, tehdit eden, pornografik veya herhangi bir şekilde kanun dışı herhangi yetkilendirilmeyen materyaller gönderilmesi veya iletilmesi.

İşbu maddenin ihlali nedeniyle ortaya çıkacak her türlü zararın tazmini kullanıcının sorumluluğunda olup, Hun’un, iş ortaklarının, grup şirketlerinin veya yöneticilerinin, idarecilerinin, çalışanlarının ve sair kişilerin uğradığı zararlar tam ve eksiksiz olarak tazmin edilecektir. Kullanıcıların bu mesuliyeti mutlaktır.

Gerçeğe Aykırı Bilgi Yasağı: Kullanıcılar, Hun’a sahte, yanlış yönlendirici veya gerçeğe aykırı bilgiler vermemeyi kabul ve taahhüt ederler. Hun’a aktarılmış olan bilgilerin daha sonradan sahte, yanlış yönlendirici veya gerçeğe aykırı hale gelmesi halinde, söz konusu değişiklik derhal Hun’a bildirilecektir.

Dürüstlük Kuralına Uygun ve Tek Profil: Site’de sunulan hizmetlerden faydalanmak isteyen kullanıcılar, eş zamanlı olarak tek bir başvuru yapabilirler. Yanlış ve yanıltıcı olacak şekilde farklı başvurularda bulunulamaz.

Hun Çalışanlarını ve Temsilcilerini Taciz Etme Yasağı: Kullanıcılar Hun’un sunulan hizmetler için görevlendirilmiş çalışanlarını ve temsilcilerini taciz etmeyeceklerini, rahatsız edici, sindirici ve tehditkâr davranışlarda bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.

Yasal ve Meşru İfşa: Kullanıcılar, aktardıkları bilgilerin, yürürlükteki mevzuat tarafından öngörülmesi halinde, tek taraflı olarak ve izne gerek olmaksızın, aşağıdaki hallerde Hun tarafından ifşa edilebileceğini kabul ve beyan ederler:

Yasalara uymak, yasaların ve yasal prosedürlerin uygulanabilmesi için gereklilikleri yerine getirmek;

Hun’un veya üçüncü kişilerin haklarını, mülkiyetlerini korumak;

Herhangi birisi (kullanıcılar dâhil olmak üzere) zarar verilmek veya şiddete maruz bırakılmakla tehdit edildiğinde, işbu kişinin sağlığını ve/veya güvenliğini temin etmek;

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesinin 2. Fıkrasında ve 6. Maddesinin 3. Fıkrasında sayılan işleme şartlarının bulunması durumunda.

Garantiden Muafiyet: Bu İnternet Sitesi’nde yer alan tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz olması için tüm makul çabayı göstermemize rağmen bu İnternet Sitesi’nde yer alan bilginin doğru veya eksiksiz olmamasından sorumlu tutulamayız. Bu İnternet Sitesindeki materyale güvenmenizden doğan sorumluluk tarafınıza aittir. Materyalde ve bu İnternet Sitesi’nde bulunan bilgilerde yapılan her tür değişikliği takip etme sorumluluğunun tarafınıza ait olduğunu kabul edersiniz. İşbu bölüm, uygulanacak mevzuatın izin verdiği en geniş kapsamda uygulama alanı bulacaktır. Hun, hizmetleri “olduğu gibi” ve “uygulanabilirlik” temelinde sunmakta olup, zımni veya açık, sözleşmesel ya da sair şekillerde, hizmetlerin ve sitenin (içlerinde mevcut bilgiler dâhil olmak üzere) ticari veya bireysel kullanımına ilişkin ve ihlallere karşı hiçbir teminat vermemektedir. Hun, hizmetlere bağlanım ve erişim ile ilgili hiçbir teminat sunmadığından, hiçbir yükümlülük altında değildir.

Ayrıca, doğrudan Hun tarafından sunulmayan ve fakat servisler aracılığıyla erişilebilen her türlü fikir, teklif, beyan ve sair bilgi veya içerik, tamamen onu yayınlayana ait olup Hun’a karşı ileri sürülemez. İşbu içerik ve bilgiyi yayımlayanlar onlara ait tüm sorumluluğu haizdirler.

Hun ve sözleşmeli tarafları kullanıcıların verdiği bilgileri doğrulamak için çeşitli yöntemler kullanabilirler. Yine de, bu yöntemlerin hiçbirisi mükemmel değildir ve kullanıcılar, Hun’un ve sözleşmeli taraflarının, verilen bilgilerin yanlışlığının tespitinden sorumlu olmadığını kabul ve beyan ederler.

Deneme Fonksiyonları: Zaman zaman Hun yeni “deneme” (beta) sürümler ve fonksiyonlar ile kullanıcılarının hizmetlerden faydalanma deneyimini sınayabilir. Bu sürümler ve fonksiyonlar yalnızca deneyim geliştirmek amaçlı olup hiçbir şekilde vaat edilmemektedir ve Hun’un tek taraflı iradesiyle her zaman değiştirilebilir ve kaldırılabilir. İşbu Sözleşmenin “Garantiden Muafiyet” başlıklı bu bölümünün hükümleri söz konusu deneme sürümler ve fonksiyonlar için de aynen geçerli ve yürürlüktedir.

Hun’a Ait Olmayan Eylemlerden Sorumsuzluk: Uygulanacak olan mevzuatın öngördüğü en geniş sınırlar dâhilinde Hun, hiçbir şart ve koşulda, kullanıcılardan ve/veya servislerden faydalanan sair kişilerden kaynaklanan doğrudan yahut dolaylı, genel, özel, tekrar eden ve telafi edici hiçbir zarardan sorumlu değildir. Yanlış beyanlar ile kaydolmuş ve/veya diğer kullanıcıları manipüle etmek yahut onlara zarar vermek amacında olan kullanıcıların davranışlarından kaynaklanan itirazlar, kayıplar ve zararlar dolayısıyla ileri sürülebilecek sorumluluk da bu hükme tâbidir.

Aktarım: Bu İnternet Sitesi’ne elektronik posta veya başka yollarla aktardığınız kişisel olmayan her tür yazışma veya veri, soru, yorum, öneri gibi materyalin gizli ve tescilli olmadığı kabul edilecektir.

Aktardığınız veya yayınladığınız her şey Hun’un mülkü haline gelir ve çoğaltma, kamuya açma, aktarma, yayınlama, yayımlama ve ilan etme dahil olup bunlarla sınırlı olmaksızın herhangi bir amaçla kullanılabilir. Ayrıca, Hun bu İnternet Sitesi’ne gönderdiğiniz herhangi bir yazışmadaki her tür fikri, grafik sanat çalışmasını, icadı, geliştirmeyi, öneriyi veya konsepti (ürün geliştirme, üretme, reklam ve pazarlama dahil olup bunlarla sınırlı olmaksızın) herhangi bir amaçla kullanmakta serbesttir. Söz konusu kullanım bilgileri, ibraz eden tarafa tazminat hakkı vermez. Bilgileri göndererek ibraz ettiğiniz materyal/içeriğin sahibi olduğunuzu, bunların iftira niteliğinde olmadığını ve Hun tarafından kullanımının herhangi bir üçüncü kişinin haklarını ihlal etmeyeceğini ya da yürürlükteki yasaların ihlaliyle karşı karşıya bırakmayacağını garanti edersiniz. Hun gönderilen bilgileri kullanmakla yükümlü değildir.

Fikri Mülkiyet Hakları: Bu İnternet Sitesi’ndeki her tür metin, resim ve diğer materyale ait tüm telif hakları, ticari markalar ve diğer fikri mülkiyet hakları Hun’a aittir veya ilgili sahibinin izniyle siteye dahil edilmiştir.

Bu İnternet Sitesi’nde gezinebilirsiniz ve yazdırma veya bir sabit diske indirme yoluyla ya da başka şahıslara iletme amacıyla alıntılarını çoğaltabilirsiniz. Bu, yalnızca hiçbir telif hakkını veya patent bildirimini ihlal etmemeniz ve bu tür çoğaltmaların üzerinde aşağıdaki ticari markanın görünmesi kaydıyla yapılabilir. Bu İnternet Sitesi’nden çoğaltılan hiçbir şey satılamaz veya ticari kazanç amacıyla dağıtılamaz, değiştirilemez ve başka herhangi bir tür çalışmaya, yayına veya internet sitesine dahil edilemez.

®Hun, tescili bir ticari markadır. Tüm hakları saklıdır.

Bu İnternet Sitesi’nde sergilenen ticari markalar, logolar, karakterler ve hizmet markaları (topluca “Ticari Markalar”) Hun’a aittir. Bu İnternet Sitesi’nde bulunan hiçbir şey, sitede sergilenen herhangi bir Ticari Marka’ya ait lisansın veya kullanım hakkının verildiği şeklinde yorumlanamaz. Bu İnternet Sitesi’nde sergilenen Ticari Markaları veya diğer herhangi bir içeriği, işbu Şart ve Koşullar’da belirtilen durumlar hariç kullanmanız ve her halükârda kötüye kullanmanız kesinlikle yasaktır. Ayrıca Hun’un fikri mülkiyet haklarını, gerekli hallerde yasaların izin verdiği ölçüde hukuki ve cezai olarak sonuna kadar koruyacağı, korumak için hukuken mümkün ve geçerli her türlü tedbiri alacağı burada açıkça beyan edilir.

Gizli Bilgilerin Kullanımı Yasağı: Kullanıcılar;

Üçüncü kişilere ait Kişisel Verileri,

Gizli Bilgileri,

Sair telif haklı içeriği, ticari markayı, hizmetler aracılığıyla elde edilebilecek müseccel bilgileri,

Hun’un veya işbu bilgilerin sahibinin önceden alınmış muvafakati olmadıkça, yayınlamamayı, kopyalamamayı, aktarmamayı, ifşa etmemeyi, kamuyla paylaşmamayı, bunlardan türev herhangi bir çalışma yapmamayı, yaymamayı, bunları ticari amaçlı kullanmamayı ve/veya bunların kopyasını çıkartmamayı kabul ve taahhüt ederler.

Başka İnternet Siteleri’ne Bağlantılar: Site’de, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, reklam verenler gibi Hun’un sahibi olmadığı üçüncü kişilerin internet sitelerine linkler (bağlantılar) verilmiş olabilir ve bu durumda Hun bu diğer internet sitelerinin içeriği, verdiği bilgilerin doğruluğu veya bu sitelerin işlevinden hiçbir sorumluluk kabul etmez. Bağlantılar iyi niyetle verilmiştir ve Hun bağlantı verdiğimiz diğer internet sitelerinde daha sonra yapılan değişikliklerden sorumlu tutulamaz. Başka internet sitelerine bağlantı verilmesi bu sitelerin Hun tarafından desteklendiği anlamına gelmez. Sitemizde bağlantı verilen reklamlara veya sponsorların düzenlediği çekilişlere veya tanıtımlara katılımınız, bu sitelerle olan bireysel yahut ticari ilişkileriniz (ki burada, malların ve hizmetlerin teslimi ve ödemesi dâhil, işbu reklam verenlere ve sponsorlara iradi olarak verdiğiniz her türlü kişisel bilgiler, onlara taahhüt ettiğiniz her türlü kurallar, şartlar ve akdi beyanlar) tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Kullanıcılar, bu tür ilişkileriniz, reklam veren ve sponsor firmalar ile bilgi paylaşımınız ve hizmet sayfalarımızda bu kişilere link verilmiş olması nedeniyle ortaya çıkabilecek zararların ve mağduriyetlerin, hiçbir şekilde Hun’un sorumluluğunda olmadığını kabul ve taahhüt ederler. Ziyaret ettiğiniz tüm diğer internet sitelerinin yasal ve gizlilik bildirimlerinden haberdar olmanızı ve bunları dikkatle okumanızı öneririz.

Garantiler ve Feragatname: Bu İnternet Sitesi’ni sorumluluğu tarafınıza ait olmak üzere kullanabilirsiniz. Bu İnternet Sitesi tarafınıza “Olduğu Gibi” ve “Bulunduğu Sürece” esasında sağlanmaktadır. Dolayısıyla Hun, bu İnternet Sitesi’ndeki materyalin eksiksiz, doğru, güvenilir, güncel olduğu ve üçüncü tarafların haklarını ihlal etmediği; bu İnternet Sitesi’ne erişimin kesintisiz veya hatasız olacağı; bu İnternet Sitesi’nin güvenli olacağı şeklinde açık, zımni, yasal veya (ticari amaçlarla kullanılabilirlik veya tatmin edici özellik ve belirli bir amaca uygun zımni garantileri dahil) herhangi bir tür garanti vermemektedir ve bu manadaki her tür beyan ve garanti işbu belgede reddedilir.

Lütfen belirli yargı alanlarının zımni garantilerin hariç tutulmasını kabul etmeyebileceği, dolayısıyla bu istisnanın sizin için geçerli olmayabileceği hususuna dikkat edin. Lütfen yerel kanunları kontrol edin. İşbu hallerde, yerel mevzuatın izin verdiği maksimum ölçüde sorumluluk sınırlandırmamız geçerli olacaktır.

Yükümlülükler: Hun ve/veya bu İnternet Sitesi’nin bizim adımıza yaratılmasında, üretilmesinde veya dağıtılmasında çalışan diğer herhangi bir taraf bu İnternet Sitesi’ne erişiminizden, Site’yi kullanmanızdan, kullanamamanızdan, İnternet Sitesi’nin içeriğinin değişmesinden ya da bu İnternet Sitesi’ndeki bir bağlantı yoluyla eriştiğiniz başka herhangi bir internet sitesinden ya da bize gönderdiğiniz elektronik posta mesajları sonucunda yaptığımız veya yapmadığımız herhangi bir şeyden kaynaklanan doğrudan, arızi, dolaylı veya ceza gerektiren herhangi bir hasar, maliyet, kayıp veya tazminat için herhangi bir yükümlülük veya sorumluluk kabul etmez.

Ayrıca Hun bu İnternet Sitesi’ndeki herhangi bir içeriğe erişmeniz, bu içeriği kullanmanız veya indirmeniz nedeniyle bilgisayar donanımınıza veya başka herhangi bir malınıza bulaşabilecek virüsler nedeniyle yaşanabilecek kayıplardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu İnternet Sitesi’nden herhangi bir materyal indirmeye karar verirseniz, bunun sorumluluğu tarafınıza aittir.

Yürürlükteki yasanın izin verdiği ölçüde bu İnternet Sitesi’ni kullanmak veya bu İnternet Sitesi’ne erişim sağlamaktan doğabilecek tüm haklarınızdan açıkça feragat etmektesiniz.

Hun, bu İnternet Sitesi’ne veya Site’nin herhangi bir özelliğine veya ilgili herhangi bir özellik veya parçasına erişiminizi herhangi bir zamanda haber vermeksizin kısıtlama, askıya alma veya sona erdirme hakkını saklı tutmaktadır.

Hun’un ve/veya bu İnternet Sitesi’nin yaratılmasında, üretilmesinde veya dağıtılmasında çalışan herhangi bir tarafın bu İnternet Sitesi’nde sağlanan materyal ve hizmetleri sürdürme veya bunlarla bağlantılı herhangi bir düzeltme, güncelleme veya sürüm çıkarma sorumluluğu yoktur. Bu İnternet Sitesi’nde sağlanan her tür materyal önceden bildirilmeden değiştirilebilir.

Yargı Yetkisi ve Geçerli Kanun: Hun bu İnternet Sitesi’nde yer alan materyal ve bilgilerin tüm ulusal kanunlarda veya dillerde uygun veya mevcut olduğuna dair bir beyanda bulunmamaktadır.

Tarafınız ve Hun, bu İnternet Sitesi’nin kullanımından kaynaklanan veya kullanımıyla ilgili her tür ihtilaf veya davanın Türk hukukuna tabi olduğu hususunda mutabakata varır.

İletişim ve Gizlilik: Hizmetlerdeki değişikliklerin yahut özel tekliflerin kullanıcılara bildirilmesi ve servislerle ilgili iletişim kurulabilmesi için Hun, kullanıcılara, rızaen bildirilmiş olması halinde, telefon aracılığıyla ulaşabilir veya kullanıcıların bildirdikleri e-posta adreslerine e-posta gönderebilir. Kullanıcılar bu şekilde e-posta veya telefon aracılığıyla yahut rızaen bildirilmiş herhangi bir ticari iletişim kanalı üzerinden kendisi ile iletişim kurulmasını istemiyorlarsa, Gizlilik Politikası’nda belirtilen şekillerde tercihlerini değiştirebilirler.

Sözleşmenin Yürürlüğü ve Sona Ermesi: İşbu Sözleşme, kullanıcıların Site’yi veya hizmetleri kullanmaları anında kendiliğinden yürürlüğe girecek olup kullanımız sona ermediği müddetçe yürürlükte kalacaktır. Hun, herhangi bir sebep göstererek yahut hiçbir sebep göstermeksizin ve bildirimde bulunmaksızın, kullanıcılarının hizmetlere erişimini derhal askıya alma veya sona erdirme hakkını saklı tutar. Ayrıca Hun, tek taraflı iradesiyle, kullanıcılarının hesap bilgilerini veya verilerini servislerden ve her türlü arşivden kaldırma hakkını da saklı tutar.

Başvuruların Herhangi Bir Zamanda İptal Edilmesi: Kullanıcılar, destek başvurusu ya da görüş bildirimi gibi herhangi bir hizmete ilişkin kayıtlarının ve/veya paylaşımlarının ve bu süreçte temin ettikleri bilgilerin herhangi bir zamanda revize edilmesini talep edebilirler ya da sona erdirebilirler. Kullanıcılar, işbu talepleri için kvkk@hunyenilenebilirenerji.com e-posta adresi üzerinden bizimle irtibata geçebilirler.

Bu talebinizin yerine getirilmesi amacıyla, talebiniz ile ilgili bir işlem yapmadan önce IT Birimi çalışanlarımız, sizden kişisel tanımlayıcı bilgileriniz de dâhil olmak üzere kimlik bilgilerinizi ve diğer ayrıntıları doğrulamanızı isteyebilir.

Bölünebilirlik: İşbu Sözleşmenin kimi düzenlemelerinin yetkili merciiler tarafından geçersiz bulunulması halinde, kullanıcılar, söz konusu geçersiz düzenlemenin, taraf iradelerine en uygun ve taraf yükümlülüğünün bertarafına en az imkân tanıyan düzenlemeler ile değiştirileceğini ve işbu Sözleşmenin geri kalanının geçerliliğine halel getirmeyeceğini kabul ve taahhüt ederler.

Sözleşme Bütünlüğü: İşbu Sözleşme, kullanıcılar ile Hun arasında, kullanıcıların Site’yi kullanımını ve servislerden faydalanmasını düzenleyen esas sözleşme olup, daha önce aynı amaçla düzenlenmiş ve akdedilmiş diğer sözleşmelerin yerini almıştır.

İş Birliği Yasağı: Kullanıcılar, işbu Sözleşme’den ve Site’nin ve hizmetlerin kullanımından dolayı, Hun ile aralarında hiçbir iş birliği ilişkisi, ortaklık, iş ilişkisi veya acentelik tesis etmediğini kabul ve beyan ederler.

Devamlılık: Aksi açıkça belirtilmedikçe, kullanıcıların hizmetlere erişiminin sonlandırılması işbu Sözleşme hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Feragat Yasağı:Hun’un işbu Sözleşme ile kendisine tanınmış hakları ve yetkileri kullanmaması, söz konusu hak ve yetkilerden feragat ettiği anlamına gelmez.

Kenar Başlıkları: İşbu Sözleşmenin kenar başlıkları, sadece Sözleşme içeriğini belirtmek amacıyla yazılmış olup, hiçbir akdi ya da hukuki etkiye sahip değildir.

Mücbir Sebep:Hun, kendi kontrolü haricinde gelişen koşullar ve, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, mücbir sebep, hükümet tasarrufu (herhangi bir gerekli lisansın iptali veya tekzibi dâhil), savaş, isyan veya network araçlarının, sağlayıcılarının tahribi ve sair nedenlerden dolayı, İnternet Sitesi’nde sunduğu hizmetleri sonlandırma veya askıya alma hakkını haiz olup, bu nedenle meydana gelen hiçbir zarardan sorumlu değildir.

Güncellenme Tarihi.

İşbu Sözleşme, 16 Şubat 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Kişisel Verilerin Korunmasına Dair Taahhütname

………………… (“Firma”), Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. (“Hun”)’a, bilişim teknolojileri kapsamında hizmet verecektir. İşbu bilişim hizmetleri kapsamında Firma, internet sitesinin oluşturulması, yönetilmesi, revizyonların yapılması, sunucu yönetimi, e-posta yönetimi, sistem yönetimi, hata raporlarının incelenmesi ve düzeltilmesi, sürüm güncelleştirmelerinin yapılması gibi bilişim hizmetlerinin yürütülmesi kapsamındaki işlemlerini icra ederken Hun sunucularında ya da yazılımlarında bulunan kişisel verilere ulaşabilecektir.

Yine Firma’nın kullanımına açılan fiziksel ve dijital evraklardan, kayıtlardan, dosyalardan, arşivlerden, e-posta yazışmalarından, uygulamalardan ve sair kanallardan Hun’un elinde bulunan kişisel veriler Firma tarafından ulaşılabilir olacaktır.

Sözleşme ilişkisi kapsamında Firma tarafından sunulacak hizmetlerin ifa edilebilmesi için Firma, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”) kapsamında gerekli idari ve teknik tedbirleri almak zorundadır. İşbu kapsamda Firma, Kanun kapsamındaki yükümlülüklerine ilişkin olarak işbu metine belirtilen hususlarda taahhüt vermektedir.

İşbu taahhütname ile Firma, Hun’a

Sözleşmesel ve yasal yükümlülüklerini ifa edebilmek için kullanımına açılan kanalların zorunlu olduğunu, işbu kanallara ulaşım imkânı olmaksızın sözleşmesel ve yasal yükümlülüklerini ifa edemeyeceğini;

Hun sunucuları ve kullanılan yazılımlar üzerinden kaydedilen verilerin sadece Hun sunucularında saklanacağını ve hiçbir şekilde, hiçbir kişisel veriyi Hun’un ön yazılı iznini almaksızın Hun sunucularından kopyalamayacağını, taşımayacağını, kendi ya da 3. Kişilerin sunucularına aktarmayacağını;

Sözleşmesel hizmetlerin ifa edilmesi için zorunlu olmadıkça hiçbir hal ve şartta Hun tarafından kaydedilen kişisel verilere erişim sağlamayacağını, elde etmeyeceğini, kopyalamayacağını, herhangi bir 3. kişiye aktarmayacağını;

Hun’un ön izni ile Hun tarafından kaydedilen verilerin herhangi bir nedenle Firma bünyesine taşınması / kopyalanması durumunda, işbu verileri korumak ve yetkisiz personellerinin ya da 3. Kişilerin eline geçmesini önleyecek tedbirleri alacağını;

Hun tarafından kaydedilen verilerin hiçbir hal ve şartta yurtdışına aktarılmayacağını, yurtdışında bulunan sunuculara taşınmayacağını, yedeklenmeyeceğini;

Hun İnternet Sitesi üzerinden elde edilen kişisel verilerin Hun tarafından görülebilmesini sağlayacağını ve 3. kişilerin bu kişisel verilere ulaşılabilmesini önleyecek gerekli tedbirleri alacağını;

İnternet Sitesi’nde kullanılan çerezler, işbu çerezlerin işlevleri, işbu çerezler vasıtasıyla elde edilen veriler hakkında Hun’u yazılı bir şekilde bilgilendireceğini, Hun tarafından yazılı olarak talep edilmeyen çerezlerin İnternet Sitesi’nde kullanılmasını engelleyecek teknik çalışmaları yapacağını;

İnternet Sitesi üzerinden kullanıcılar tarafından paylaşılan tüm kişisel verilerin, doğrudan Hun sunucularına ulaşmasını sağlayacağını ve bu kişisel verilerin herhangi bir yolla 3. Kişilerin eline geçmesini önleyecek teknik tedbirleri alacağını;

Hun tarafından talep edilen zamanlarda Hun’un ya da Hun tarafından belirlenen 3. Kişilerin Firma’yı Kanun kapsamında denetleyebileceğini, alınan teknik ve idari önlemlere ilişkin bilgi ve doküman talep edebileceğini;

Hun için veri işleyen sıfatı ile hareket ettiğini;

Personellerini, Kanun kapsamında bilgilendirdiğini ve eğitime tabi tuttuğunu, eğitime katılmayan hiçbir personelini Hun kapsamında hizmet sunması için görevlendirmeyeceğini;

Personellerinden, Kanun’a tam uyumlu bir şekilde görevlerini icra edeceklerine dair taahhüt alacaklarını ve taahhüt vermekten imtina eden personellerin Hun’a hizmet sunmasına izin vermeyeceğini;

Gerçekleştireceği bakım hizmetlerinin, Kanun’a ve sair mer’i mevzuata uygun olacağını ve aldığı teknik ve idari tedbirlerin Kanun’un aradığı şartları ihtiva edeceğini;

Hukuka aykırı veri elde edilmesinin ve/veya hukuka aykırı veri sızdırılmasının cezai sorumluluğu doğurabileceğini, Kanun’a aykırı faaliyetler neticesinde idari para cezası kesilebileceğini anladığını ve bu kapsamda hiçbir şekilde Kanun’a aykırı bir şekilde Hun ile bilgi paylaşımında bulunmayacağını veya Hun’dan kişisel veri talebinde bulunmayacağını, almayacağını, aktarmayacağını, kopyalamayacağını veya sair bir şekilde elde etmeyeceğini ya da 3. Kişilerin eline geçmesine engel olacak idari ve teknik tüm tedbirleri alacağını;

Firma’nın KVKK kapsamında uyum programına tabi tutulduğunu, bu konuda danışmanlık aldığını, KVKK kapsamında her türlü yükümlülüklerinin farkında olduğunu;

Firma tarafından KVKK kapsamında gerekli tüm idari ve teknik tedbirlerin alındığını;

Herhangi bir veri sızıntısından şüphelenilmesi durumunda Hun’u derhal durumdan haberdar edeceğini,

Hun tarafından kaydedilen kişisel verilerle ilgili olarak gelebilecek taleplere ilişkin olarak Hun tarafından bu konuda bilgi talebi gelir gelmez en geç 3 gün içerisinde yazılı olarak dönüş yapacağını;

Firma’ya Hun tarafından kişisel veri içeren herhangi bir belge, doküman, kayıt veya evrak gönderilmesinin gerekmesi durumunda işbu yazışmaların e-posta üzerinden gerçekleşeceği hallerde sadece Firma’nın ……………… e-posta adresine gönderebileceğini, kurye/kargo kanalı ile gönderimin gerçekleşeceği hallerde Firma’nın ……………. Adresine ve ………………. Dikkatine gönderilmesi gerektiğini;

Firma tarafından Hun’dan herhangi bir kişisel veri içeren belge, doküman, kayıt veya evrak talep edilmesi durumunda, bu istemin sadece Firma’nın ……………… e-posta adresi üzerinden yapılabileceğini, bu e-posta adresi dışında hiçbir e-posta adresi üzerinden kişisel veri içeren bilgi ve belge paylaşılması talep edilmeyeceğini;

Firma tarafından Hun’dan, hiçbir hal ve şartta, personellerine ilişkin, kişisel veri içeren hiçbir bilgi ve belge talebinde bulunulmayacağını;

Firma’nın işbu taahhütnameye veya Kanun’a veya ilgili mer’i mevzuata aykırı davranması durumunda Hun’u her türlü zarardan, cezadan, dava ve talepten ari kılacağını;

beyan ve taahhüt etmektedir.

İnternet Sitesi’nin Oluşturulmasına, Yönetimine, Bakım Hizmetlerinin Sunulmasına Dair Hizmet Sözleşmesi’ne Eklenecek Hüküm

Firma, Hun için işbu Sözleşme kapsamındaki hizmetlerin ifası sırasında, işi gereği kullanımına sunulan fiziksel ve dijital evraklardan, kayıtlardan, dosyalardan, arşivlerden, e-posta yazışmalarından, uygulamalardan ve sair kanallardan müşterilerin, tedarikçilerin, ziyaretçilerin veya sair 3. kişilerin kişisel verilerine ulaşabilme, kaydedebilme, bir yerden başka bir yere nakledebilme, örnek alabilme, listeleyebilme, analiz edebilme, toplu listeleyebilme, 3. Kişilere iletebilme imkanı olacağını ve kişisel verilerin korunmasına dair mevzuata aykırı davranılması durumunda söz konusu ihlallerin hapis cezasını gerektirebileceğini ve idari para cezası kesilebileceğini anladığını beyan ve taahhüt etmektedir.

İşbu kapsamda Hun tarafından sunulan kişisel verilerin korunmasına ilişkin politikalara, prosedür ve talimatlara uygun bir şekilde kişisel verileri işleyeceğini, kişisel verilere ulaştığı müddetçe verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesinin önlenmesi, hukuka aykırı olarak hem şirket içinde yetkisiz kişilerin eline geçmesinin hem de şirket dışında 3. Kişilerin haksız ulaşımına kapatılması, verilerin muhafazasının sağlanması için maksimum özeni göstereceğini beyan ve taahhüt etmektedir.

Firma, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na aykırı olarak kişisel verilere ulaşmayacağını, kullanmayacağını, 3. Kişilere aktarmayacağını ve bu kişisel verilere yalnızca işin amaçlarını gerçekleştirmek üzere ve sadece gerektiği kadarla sınırlı olarak erişeceğini, 3. Kişilere kişisel veri iletirken mutlaka ilgili kişilerin söz konusu kişisel verileri almaya yetkili olup olmadıklarını araştıracağını, emin olamadığı hal ve durumlarda Hun yetkilisinden mutlaka yardım alacağını beyan ve taahhüt etmektedir.

Firma, işbu madde kapsamındaki taahhütlerinin Hun için ne kadar önemli olduğunu anladığını, bu madde kapsamındaki taahhütlerin ihlal edilmesi durumunda Sözleşme’nin tazminatsız bir şekilde Hun tarafından haklı şekilde fesih edileceğini ve Hun’un maruz kalabileceği her türlü zarardan sorumlu olacağını beyan ve taahhüt etmektedir.

Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Kariyer Bölümü Aydınlatma Metni

Biz, Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. (“Hun”) olarak, kişisel verilerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Faaliyetlerimizi icra ederken, bünyemizde bulunan kişisel verilerinizi emanet olarak görüyor ve bir “Emanetçi” sorumluluğu ile gerekli tüm idari ve teknik tedbirleri alarak kişisel verilerinizi koruyoruz.

İşbu Aydınlatma Metni, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. Maddesi kapsamında, http://hunyenilenebilirenerji.com/ internet sitesinin Kariyer Bölümüne istinaden mesajınızı iletebilmek, iş başvurusunda bulunabilmek için bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verileriniz ile ilgili olarak, veri sorumlusu sıfatıyla Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. tarafından, sizi aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İşbu Aydınlatma Metni ile Hun’un kimliği (KVKK 10.a), bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceği (KVKK 10.b), işlenen kişisel verilerinizin kimlere hangi amaçlarla aktarılabileceği (KVKK 10.c), veri toplama yöntemlerimiz ile hukuki sebepleri (KVKK 10.ç) ve sahip olduğunuz haklarınız (KVKK 10.d) konusunda sizleri bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.

1. Veri Sorumlusunun Kimliği (KVKK 10.a)

İşbu internet sitesi, Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.’ye ait olup, tarafımızla paylaşabileceğiniz kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatı ile Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. nezdinde muhafaza edilecek ve korunacaktır.

2. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı (KVKK 10.b)

İnternet sitesi kullanıcılarının bizimle iletişime geçmesine imkân tanımak, iş ilanlarımızdan sizleri haberdar edebilmek, iş başvurularınızı değerlendirebilmek amacıyla http://hunyenilenebilirenerji.com/ alan adlı internet sitesinin Kariyer Bölümünde iş başvurularınızı bizimle paylaşabileceğiniz bir bölüm oluşturduk.

İşbu bölümde sizi tanıyabilmek ve hitap edebilmek için adınızı-soyadınızı, sizinle iletişime geçebilmek, sizinle iletişime geçebilmek için e-posta adresinizi ve cep telefonu numaranızı, iş başvurunuzu değerlendirebilmemiz için CV’nizi ve başvurduğunuz pozisyon bilgisini talep etmekte ve bizimle paylaşabileceğiniz sair bilgilerinizi, başvurunuz doğrultusunda işlemekteyiz. Bu bölümde ayrıca başvurunuzun detaylarını bizimle paylaşabilmeniz amacıyla, mesajınız alanı bulunmaktadır. Burada da bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz başvurunuz doğrultusunda işlenecektir. Yine size daha iyi yardımcı olabilmek, talebinize en iyi cevabı verebilmek amacıyla başvurunuza konu hususu araştırabilir ve bu araştırmalarda elde ettiğimiz kişisel verilerinizi işleyebiliriz.

3. Kişisel Verilerinizin Aktarılması ve Aktarılma Amacı (KVKK 10.c)

Bu bölümde bizimle paylaşabileceğiniz kişisel veriler, talebiniz hakkında işlem yapabilmek, iş başvurularınızı değerlendirebilmek, olası sorularınıza cevap verebilmek veya talebinize konu işlemi gerçekleştirebilmemiz için, gerekli olduğu ölçüde, şirketimiz bünyesinde görevli ve iletinize konu ilgili bölümden sorumlu çalışma arkadaşlarımızla, bizimle gizlilik sözleşmesi çerçevesinde çalışan bizden bağımsız ancak bize hizmet veren avukatlarımız, danışmanlarımız ve sair çözüm ortaklarımızla, grup şirketlerimizle başvurunuz kapsamında işlem yapabilmek amacıyla gerekli olması halinde ilgili 3. Kişilerle ve resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşılabilecektir.

4. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi (KVKK 10.ç)

Burada bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, Kanun’un 5. Maddesinde kaleme alınan sebeplerden talebiniz mevcut ve/veya olası bir sözleşme ilişkisi ile ilgili ise “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması” hukuki sebebi ile ve yine talebiniz kapsamında yükümlülüklerimizin ifası ile ilgili ise “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi” hukuki sebebine ve son olarak da talebinize konu olabilecek “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması” hukuki sebebi ile işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, http://hunyenilenebilirenerji.com/ alan adlı internet sitesinin Kariyer Bölümünden paylaşmanız suretiyle tamamen otomatik yolla işlenmektedir.

5. Kanuni Haklarınız (KVKK 10.d)

Kanun’un 11. Maddesinde haklarınız kaleme alınmış olup bu madde kapsamında aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz:

a) kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;

b) kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;

c) kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;

ç) kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme;

d) kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme;

e) Kanun’un 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme;

f) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme;

g) kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve

ğ) kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Burada yer alan haklarınız konusunda taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e göre bize (Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.) iletebilir ve sizin için hazırladığımız KVKK Talep Formu’muzu kullanabilirsiniz.

Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında İletişim Formu Bölümü Aydınlatma Metni

Biz, Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. (“Hun”) olarak, kişisel verilerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Faaliyetlerimizi icra ederken, bünyemizde bulunan kişisel verilerinizi emanet olarak görüyor ve bir “Emanetçi” sorumluluğu ile gerekli tüm idari ve teknik tedbirleri alarak kişisel verilerinizi koruyoruz.

İşbu Aydınlatma Metni, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. Maddesi kapsamında, http://hunyenilenebilirenerji.com/ internet sitesinin İletişim Formu Bölümüne istinaden mesajınızı iletebilmek için bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verileriniz ile ilgili olarak, veri sorumlusu sıfatıyla Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. tarafından, sizi aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İşbu Aydınlatma Metni ile Hun’un kimliği (KVKK 10.a), bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceği (KVKK 10.b), işlenen kişisel verilerinizin kimlere hangi amaçlarla aktarılabileceği (KVKK 10.c), veri toplama yöntemlerimiz ile hukuki sebepleri (KVKK 10.ç) ve sahip olduğunuz haklarınız (KVKK 10.d) konusunda sizleri bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.

1. Veri Sorumlusunun Kimliği (KVKK 10.a)

İşbu internet sitesi, Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.’ye ait olup, tarafımızla paylaşabileceğiniz kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatı ile Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. nezdinde muhafaza edilecek ve korunacaktır.

2. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı (KVKK 10.b)

İnternet sitesi kullanıcılarının bizimle iletişime geçmesine imkân tanımak ve bunu da mümkün olan en kolay şekilde sağlayabilmek amacıyla http://hunyenilenebilirenerji.com/ alan adlı internet sitesinin İletişim Formu Bölümünde iletişim taleplerinizi bizimle paylaşabileceğiniz bir alan oluşturduk.

İşbu bölümde sizi tanıyabilmek ve hitap edebilmek için adınızı-soyadınızı, sizinle iletişime geçebilmek, sizinle iletişime geçebilmek için e-posta adresinizi , telefonu numaranızı talep etmekte ve bizimle paylaştığınız kişisel verilerinizi iletinizde belirttiğiniz amaç doğrultusunda işlemekteyiz.Yine size daha iyi yardımcı olabilmek, talebinize en iyi cevabı verebilmek amacıyla iletinize konu hususu araştırabilir ve bu araştırmalarda elde ettiğimiz kişisel verilerinizi işleyebiliriz. Bu bölümde ayrıca iletinizin detaylarını bizimle paylaşabilmeniz amacıyla, mesajınız alanı bulunmaktadır. Burada da bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz iletiniz doğrultusunda işlenecektir.

3. Kişisel Verilerinizin Aktarılması ve Aktarılma Amacı (KVKK 10.c)

Bu bölümde bizimle paylaşabileceğiniz kişisel veriler, talebiniz hakkında işlem yapabilmek, şikayetinizi araştırabilmek, olası sorularınıza cevap verebilmek veya talebinize konu işlemi gerçekleştirebilmemiz için, gerekli olduğu ölçüde, şirketimiz bünyesinde görevli ve iletinize konu ilgili bölümden sorumlu çalışma arkadaşlarımızla, bizimle gizlilik sözleşmesi çerçevesinde çalışan bizden bağımsız ancak bize hizmet veren avukatlarımız, danışmanlarımız ve sair çözüm ortaklarımızla, grup şirketlerimizle iletiniz kapsamında işlem yapabilmek amacıyla gerekli olması halinde ilgili 3. Kişilerle ve resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşılabilecektir.

4. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi (KVKK 10.ç)

Burada bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, Kanun’un 5. Maddesinde kaleme alınan sebeplerden talebiniz mevcut ve/veya olası bir sözleşme ilişkisi ile ilgili ise “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması” hukuki sebebi ile ve yine talebiniz kapsamında yükümlülüklerimizin ifası ile ilgili ise “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi” hukuki sebebine ve son olarak da talebinize konu olabilecek “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması” hukuki sebebi ile işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, http://hunyenilenebilirenerji.com/ alan adlı internet sitesinin İletişim Formu Bölümünden paylaşmanız suretiyle tamamen otomatik yolla işlenmektedir.

5. Kanuni Haklarınız (KVKK 10.d)

Kanun’un 11. Maddesinde haklarınız kaleme alınmış olup bu madde kapsamında aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz:

a) kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;

b) kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;

c) kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;

ç) kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme;

d) kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme;

e) Kanun’un 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme;

f) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme;

g) kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve

ğ) kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Burada yer alan haklarınız konusunda taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e göre bize (Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.) iletebilir ve sizin için hazırladığımız KVKK Talep Formu’muzu kullanabilirsiniz.

"Size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla çerezleri kullanıyoruz. Çerezler Hakkında Aydınlatma Metni için tıklayınız. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmiş olursunuz
KABUL EDİYORUM KABUL ETMİYORUM SİTEDEN AYRIL